Hoppa till textinnehållet

Länka till Kinda-Ydre Sparbank.se

Länka gärna till Kinda-Ydre Sparbank.se, men följ våra riktlinjer. Om du har några frågor hjälper vi dig gärna.

Observera att länkning till Kinda-Ydre Sparbank.se endast får göras från hemsidor som inte kränker annan parts rätt, uppfattas som omoraliska, stötande, kränkande, rasistiska, våldsamma eller på annat sätt opassande, strider mot lag, förordning eller annan myndighets anvisning.

Länkning till Kinda-Ydre Sparbank.se

  • När du länkar till Kinda-Ydre Sparbank.se vill vi gärna att namnet Kinda-Ydre Sparbank ingår i länknamnet, till exempel "Kinda-Ydre Sparbank", "Till Kinda-Ydre Sparbanks webbplats", "Läs mer om Kinda-Ydre Sparbanks bolån" eller motsvarande.
  • Länkningen ska placeras så att det tydligt framgår att Kinda-Ydre Sparbank inte är avsändare av innehållet på de sidor som länkar till Kinda-Ydre Sparbank.

Hantering av vår logotyp

Kinda-Ydre Sparbank är ett registrerat varumärke. Vår logotyp består av två delar, symbolen och namnet, som inte får separeras. Det är inte tillåtet att ändra logotypens proportioner, färg eller på annat sätt modifiera den.

  • När du använder logotypen, respektera den fria yta som ska omge den.
  • Logotypen placeras mot vit bakgrund. Är bakgrunden annan färg så ska logotypen placeras mot en vit platta (den fria ytan kring logotypen ska motsvara storleken på plattan).
Swedbank Logo White Background 125 px
  • Om flera logotyper presenteras i anslutning till varandra ska storleken på Kinda-Ydre Sparbanks logotyp vara sådan att den upplevs som lika stor som övriga.

Kontakt

Länkar som innehåller vår logotyp ska alltid godkännas av Swedbank före publicering. Om du har några frågor om hur du använder vår logotyp hjälper vi dig gärna med information och råd. E-posta föreslagen länk inklusive placering på webbsidan till .

Byrå och samarbetspartners

Vid produktioner i samarbete med Kinda-Ydre Sparbank, efterfråga inloggningsuppgifter till Swedbank Brand Manager. Brand Manager är ett webb-baserat verktyg som bland annat innehåller riktlinjer för vår profil och nedladdningsbara designelement.

Ladda ner vår logotyp i rekommenderade storlekar

  75 pixlar bred 100 pixlar bred 125 pixlar bred
Transparent bakgrund Ladda ner Ladda ner
Ladda ner
Vit bakgrund
Ladda ner
Ladda ner
Ladda ner