Hoppa till textinnehållet

Bli kund hos oss - en bank för livet!

Illustration av planta

Det är enkelt och bekvämt att vara kund hos oss! Med lokala kontor och moderna digitala lösningar finns vi på plats för dig när du har tid. Med vår starka lokala förankring vill vi skapa goda möjligheter för människor att leva i vår region. Därför har vi ett komplett utbud av tjänster. Välkommen in och berätta vad du har för drömmar!

Bli kund med Mobilt BankID

Ansökan består av åtta steg och tar några minuter att fylla i. Du får svar direkt. Du behöver:

  • Mobilt BankID
  • Ha fyllt 18 år
  • Ha svenskt personnummer
BankID logo

Bli kund kontor

Du är självklart välkommen in på ett bankkontor så hjälper vi dig att bli kund. Eller om du hellre vill att vi kontaktar dig för att boka ett möte.

Svara några frågor

I din ansökan ställer vi frågor om dig och hur du kommer att använda våra tjänster. Det gör vi för att skydda både dig och banken från brott, helt i linje med svensk lagstiftning.

Guiding graphic customer in bubble.

Bli företagskund

Vi erbjuder tjänster, rådgivning och tips som gör din och företagets vardag enklare. Välkommen in på ett kontor för att bli företagskund hos oss!

Bli föreningskund

Aktiva föreningar bidrar till en levande och attraktiv region. Vi hjälper er förening så ni får mer tid till er kärnverkamhet. Välkommen in! 

Hjälp att byta bank

När du vill byta bank till Kinda-Ydre Sparbank så hjälper vi till med det praktiska, som att avsluta konton och tjänster hos din nuvarande bank.

I vissa fall kan du inte bli kund online

Det kan till exempel bero på:
- Du har nyligen installerat Mobilt BankID i din telefon eller surfplatta
- Du har ett konto i Kinda-Ydre Sparbank sedan tidigare
- Du är medlåntagare på någon annan persons lån