Hoppa till textinnehållet

Kinda-Ydrekortet

Lika viktigt som nycklarna och mobilen!
 
  • Extra trygghet med en kredit på 10 000 - 100 000 kronor som buffert
  • Möjlighet att stänga kortet för utlands- och internetköp
  • Förmånliga erbjudanden i Kortklubb.se 

Men Kinda-Ydrekortet har du alltid tillgång till en buffert. Det är ett förmånligt, tryggt och smidigt kort, som kan användas över hela världen.

Ladda ner appen

Vår Betalkortsapp ger dig smidig tillgång till ditt Kinda-Ydrekort i din mobiltelefon. Där ser du både aktuellt saldo och de senaste transaktionerna. Inlogging sker med ditt Mobila BankID.

 

 

Kortklubben

Med Kinda-Ydre kortet har du tillgång till kortklubb.se, där du kan ta del av förmånliga rabatter och erbjudanden på allt från hotell, bensin och nöjen till upplevelser och shopping.

Spärrservice

Förlorat ditt Kinda-Ydrekort?

För att spärra ditt kort ring:
08-791 49 59

Kinda-Ydrekort

Krediträntan för närvarande (2020-06-17) 11,95 procent rörligt. Årsavgift: 195 kronor. Vid en utnyttjad kredit på 15 000 kronor är den effektiva räntan för närvarande 13,93 procent och det sammanlagda belopp som ska betalas är 16 000 kronor.

 

Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader.

Kortet som ger tillbaka

Kinda-Ydrekortet är ett helt lokalt betal- och kreditkort med MasterCard. Vi sätter våra egna villkor och vinsterna från kortet går tillbaka ut till bygden genom samarbeten med lokala föreningar. 

Information om ändring e-fakturan

För dig med e-faktura, från och med februarifakturan 2021 kommer du nu att se den totalt nyttjade krediten när du loggar in i internetbanken istället för lägsta belopp att betala. Kortkrediten fungerar precis som vanligt även om totalbeloppet visas, dvs du väljer själv om du vill betala hela beloppet eller fortsätta delbetala. Lägsta belopp att betala framgår av fakturan som du hittar i din internetbank.