påverkas du som bankkund av corona

Coronaviruset förändrar hela tiden läget – både på börsen men också genom beslut om resor och liknande som ställs in. Därför har vi samlat information om vad som gäller och kommer löpande att uppdatera dig om läget om hur du som bankkund påverkas.  

Vi finns här för dig

Att inte veta hur framtiden ter sig skapar oro – både för privatpersoner och företagare. Prata med oss om din privatekonomi, ditt sparande, börsen, ditt företagande eller annat du funderar över. Som sparbank finns vi här för dig.

 

Påverkas ditt företag?

Det är speciella tider och vi förstår att det kan uppstå situationer som kan vara ansträngande ekonomiskt. Vi finns tillgängliga för råd och stöd där det är möjligt och försöker hitta den lösning som passar just dig och ditt företag bäst. Som din sparbank finns vi här för dig.

Omtanke och hänsyn

Smarta apptips för en enklare vardag

Med omtanke om de riskgrupper som finns och för att undvika att coronaviruset sprids vidare ber vi dig som känner dig sjuk att undvika våra kontor och istället använda vår app eller vår internetbank för att göra dina banktjänster.

Ändrade öppettider

På grund av rådande läge och för att bidra till minskad spridning av Corona har vi anpassat våra öppettider för besök/drop in. Tider enligt bilden ovan gäller från och med onsdag 6 maj 2020 och tillsvidare.
Observera; för inbokade besök med någon på banken ska överenskommelse om tid göras innan besöket.

Griffeltavla med text om öppettider

Hur påverkas min resa?

Har du en planerad resa eller funderar på att boka? Vi har samlat information om vad som gäller vid avbeställning och om du blir sjuk på resmålet.

A couple with suitcases in the city.

Vad händer världens börser?

Följ våra experters syn på marknaden och hur du bör tänka just nu.

Woman and man looking at a computer screen.