Hoppa till textinnehållet

Jobba hos oss

Är du intresserad av att jobba i en annorlunda bank som har starkt engagemang i sin lokala närhet? Då har du kommit rätt. Vi står för närhet, enkelhet, kompetens och lokal kännedom. Dessutom har vi roligt tillsammans!


Värderar du också sparbanksidén och vill du alltid göra ditt bästa för kunderna - ja då kan du absolut passa hos oss.

Lediga tjänster

Spontanansökan

Är du intresserad att jobba hos oss är du välkommen att höra av dig till affärschef Sofia Sestorp 0494-794 14, 

Vi ger tillbaka

Kinda-Ydre Sparbank startades 1866 och är en fristående sparbank. Det innebär att vi fattar våra egna beslut och är fria att bestämma hur vi vill använda vår vinst. Vi återinvesterar i sådant som gör gott för våra kunder och för Kinda-Ydre-bygden.

Banken, som har en affärsvolym på 9 miljarder kronor, har under många år haft en positiv utveckling, god lönsamhet och ser stora utvecklingsmöjligheter i framtiden.

Vi litar din förmåga

Vi är ett trettiotal anställda som trivs med varandra och med vårt arbete. Vår arbetsplats präglas av arbetsglädje, professionalitet och en skön framåtanda. Det återspeglas inte minst i en fantastiskt hög medarbetarnöjdhet (79, 2018). Värdet av det går inte att överskatta och vårt mål är att behålla denna höga nivå.


Hos oss har du möjlighet att påverka både din egen roll och banken. Vi vill höra dina idéer och litar på din förmåga att göra något bra!